Een fotograaf inhuren

Bijna iedereen vindt het leuk om mooie foto’s van zichzelf te hebben. Niet mooi zoals de maatschappij het voor ons bepaald maar mooi in de zin van hoe jij bent als persoon. Een authentiek beeld vastleggen van jou is waar een fotograaf goed in is. Een fotograaf weet precies hoe hij op de beste manier een beeld kan vastleggen. Wil jij ook een keer een fotograaf inhuren in Leiden of een fotograaf in Noordwijk? Lees dan verder in dit blog hoe een fotoshoot er uit zal komen te zien.

Kennismaking

Eerst zal je kennismaken met de fotograaf. Je kan in dit gesprek alles kwijt wat je kwijt wil. Misschien wil je wel een bepaald verhaal vast laten leggen door de fotograaf of heb je een andere intentie met de foto’s. Zo krijgt de fotograaf een beeld van hoe jij bent als persoon en kan hij op basis hiervan bedenken hoe hij jou het beste op beeld kan zetten en eventueel hoe jouw verhaal via beeld het beste kan worden verteld. Je mag ook andere suggesties doen en je ideeën over hoe je zou willen dat de foto’s er uit komen zien delen.

Plek

De plek waar de foto’s worden gemaakt mag je zelf uit kiezen. Het kan natuurlijk in de studio als je je daar het meest gemakkelijk bij voelt, maar kan ook bij je thuis of bijvoorbeeld op een mooie plek in de natuur. Door een plek uit te kiezen die bij jou past worden de foto’s authentieker en leert de fotograaf jou ook beter kennen waardoor er meer verbinding ontstaat.

 

Verbinding

 

Tijdens de fotoshoot zal de fotograaf proberen zoveel mogelijk verbinding te creëren. Zo is het voor mooie beelden belangrijk dat je je bij de fotograaf op je gemak voelt. De verbinding tussen fotograaf en de klant is in het resultaat terug te zien. Zo is een fotoshoot heel persoonlijk en krijg je tijdens de shoot de vrijheid om jezelf zo volledig mogelijk te laten zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *